Om mig

Jag heter Martin Fransson. Jag har jobbat som golvläggare sedan 1989 och är certifierad kakelsättare och certifierad våtrumsexpert och är dessutom behörig enligt BKR. 2012 startade jag min egna verksamhet där jag erbjuder tjänster så som golvläggning, badrumsrenovering, ytskikt och tätskikt i våtutrymme.

Jag kan dessutom hjälpa till att samordna andra hantverkare som kan hjälpa dig med din renovering. Bor du i Skaraborg och behöver hjälp med golvläggning eller att kakla om badrummet m.m så är du välkommen att kontakta Martins Golv & Vägg.

  • Certifierad våtrumsexpert.
  • Certifierad kakelsättare.
  • Behörig enligt BKR.
  • Vid badrumsrenovering hjälper jag er med kontakt och samplanering med övriga hantverkare.
  • Vid renovering av småhus och fritidshus kan man ha nytta av rotavdraget. Då får man 50% avdrag på arbetskostnaden. Läs mer…
  • Jag samarbetar med Colorama Stallsiken i Skövde dit jag rekommenderar mina kunder att gå och se ut önskat ytskikt.
Mina tjänster

Martins Golv & Vägg

Telefon: 0705165477
Email: mgv@hotmail.se